Prihajajoči dogodki
Pon, 10 Dec 2018 ob 00:00

Srečanje ŽPS

Čet, 13 Dec 2018 ob 19:30

Molitvena skupina

Ned, 23 Dec 2018 ob 15:00

Koncert »PRIFARSKI MUZIKANTI«

Ned, 23 Dec 2018 ob 17:00

Spovedovanje pred božičnim praznikom

Iskalnik
 

Ožji župnijski sodelavci

 
 

Župnijski pastoralni svet

ŽPS v sedanji sestavi deluje približno eno leto, šteje 25 članov, od katerih smo nekateri voljeni s strani faranov, tako, da so zastopane tudi vse podružnice, nekateri predstavljamo različne skupine, ki delujejo v naši župniji, imamo tudi predstavnika gospodarskega sveta in še nekatere požrtvovalne župljane, ki jih je predlagal g. župnik.


Preberite več...


Pevci

V naši župniji imamo zaenkrat en stalen pevski zbor. (MePZ sv.Urh). Poleg tega v okviru Oratorija deluje še 'oratorijski pevski zbor', poseben poudarek pa želimo dati tudi ljudskemu petju.

Vsi si želimo, da bi dobili tudi podmladek, zato vabimo k sodelovanju mladino, da ustanovimo mladinski pevski zbor, otroke in njihove starše, da ustanovimo otroški pevski zbor.


Preberite več...


Pritrkovalci

Skupina pritrkovalcev iz župnije Smlednik, je zanimiva, ker jo v osnovi sestavljajo predvsem člani iz ene same rodbine. Naš pok. oče Maks Bonča je imel 6 otrok ( fantov), njegova sestra Marija ( por. Zupan) pa tudi 6 (3 fantje) in prav vsi moški iz te rodbine smo postali pritrkovalci.


Preberite več...


Bralci

Branje božje besede je eno najzahtevnejših nalog pri bogoslužju, pa tudi velika čast in odgovornost. V naši župniji je že večdesetletna tradicija, da mašna berila beremo laiški bralci – tako ob nedeljah in praznikih kot med tednom.


Preberite več...